©2019 by FDIC Gold Holdings BV | Disclaimer

Goud is geld.

Al het andere is krediet.

J.P. Morgan

 

Wij brengen hoogwaardige, door activa gedekte investeringen

naar de markt. 

Als een goed presterende beleggingsmaatschappij zijn we ervan overtuigd dat fysiek goud een activaklasse is die deel moet uitmaken van elke beleggingsportefeuille.

 

We zijn er trots op onze klanten op de eerste plaats te zetten en werken met integriteit en transparantie. Via ons zusterbedrijf Tandem Liber Holdings Limited beheersen we het hele proces van de daadwerkelijke goudwinning, de logistiek tot de raffinage. We zijn de laatste stap waarbij we beleggingsproducten kunnen afstemmen op de financiële doelstellingen en behoeften van onze klanten vanuit een stabiel en goed erkend rechtsgebied.

 

FDIC Gold Holdings is onderdeel van een in Nederland gevestigde beleggingsmaatschappij genaamd First Dutch Investment Company. FDIC Gold Holdings is de divisie van First Dutch Investment Company, gespecialiseerd in het aanhouden en verhandelen van fysieke, door goud en goud gedekte activa.

 

FDIC Gold Holdings en haar dochterondernemingen zijn niet actief op consumentenmarkten en niet-gereguleerde entiteiten. FDIC Holdings en haar dochterondernemingen zullen alleen binnen de goudmarkt handelen met professionals en bedrijven.

ONZE DIENSTEN

Overtreffen van verwachtingen

Onze gediversifieerde goudinvesteringsmogelijkheden

 

FDIC Gold Holdings als onderdeel van First Dutch Investment Company is actief op een gediversifieerde portefeuille van natuurlijke hulpbronnen van goud en andere activaklassen.

 

De belangen van FDIC Gold Holdings zijn;

 

Toekomstige goudcontracten

Gebruik makend van toekomstig geproduceerd goud als een gecolletariseerd beleggingsinstrument of in de toekomstige Gold Futures die op de beurzen kunnen worden verhandeld.

 

Ruw goud in mijn stof / nuggets

Exclusieve productiecapaciteit kopen bij andere producerende mijnen waar we ons vooral richten op de ambachtelijke productie om lokale economieën te verbeteren en bij te dragen aan de ontwikkeling van (lokale) economieën van de landen waarin we actief zijn.

 

Bullion Gold als zekerheid

Het houden van strategische Bullion Gold-activaposities om onze balansen voor toekomstige activiteiten te versterken of als hefboominstrument tegen fiat-valutaposities bij een van de gerelateerde activiteiten binnen onze groep van bedrijven.

 

Raffinaderij faciliteiten

Bezit strategische posities in raffinaderijposities, bij voorkeur LBMA-gecertificeerd in verschillende Geo Political-gebieden.

 

Opslag faciliteiten

Strategische positie behouden in holdingfaciliteiten, die zijn uitgerust om hoogwaardige activa op te slaan waarvan Gold en Diamond met SKR-certificering.

Joint Venturing in SSML

Strategische posities innemen bij het produceren van activiteiten in oder om het risico te spreiden over verschillende gebieden en / of Geo-politieke gebieden.

Gediversifieerde activaklassen

Er zijn veel natuurlijke hulpbronnen die interessant kunnen zijn om een of meer functies te bekleden. We zijn bijvoorbeeld ook betrokken bij grote ijzerertsafzettingen, Coltan (Columbite en Tantalum), die zeer gewild is in de hi-tech industrie, maar ook Titanium en Diamond kunnen interessant zijn.

 

Handel in licenties

Het bezit van licenties met natuurlijke hulpbronnen die worden opgewaardeerd naar een door JORC geverifieerde graad "brown field" of "proven asset" Deze licenties worden gekwalificeerd als 'reële waarde' als het gaat om brown field-activiteiten of beoordeeld op JORC als een bewezen waarde. Deze licenties worden via ons netwerk verkocht aan lokale of internationale georiënteerde prospects.

GET IN TOUCH

FDIC Gold Holdings BV
A:
T:
E:
ICC:
Technohouse
Nieuw Eyckholt 282
6419DJ, Heerlen
The Netherlands
+31 453690583
info@fdic-gold.nl